Ingatlan keresés

Pólusnál diákoknak is kiadó lakás
2 nap
68 m2

XV. Pólustól 3 percre 2 szobás lakás kiadó, diákoknak és gyermekes  családoknak is kiadó. Mindennel felszerelt, teljesen felújított. Tiszta lépcsőház, zöldövezet , park, játszótér, bkv nagyon közel van. Ázsia Center is pillantok alatt elérhető. Számos busz közlekedik a belvárosban és  Újpestre. Azonnal költözhető. Bérleti díj 134000+rezsi, a kaució 2 havi.

Kiadó

134.000Ft
XVI. Jókai utcában lakás kiadó
2 nap
2 m2
2 Szoba

Jókai Mór utcában jó állapotú lakás kiadó. 1 emeleti, erkélyes, bútorozott és gépesített. Diákok, párok, család részére is kiadó. Költözés bármikor lehetséges előre egyeztetett időpontban.  Csak fizetőképes érdeklődők jelentkezését várom e-mailben: ferenczneerika@gmail.com

Kiadó

53 130.000Ft
Kispesten állatbarát lakás kiadó
2 nap
60 m2

Kispesten Mészáros L utcában , 2 szobás lakás kiadó, teljes berendezéssel. Az albérlet állattal is kiadó. Maximum 1 gyerek nem probléma. Megtekinteni az esti órákban előre egyeztetett időpontban lehet. Számlát tudok adni.

Kiadó

135.000Ft
XX. Tátra terén albérlet
2 nap
58 m2

A Tátra téren 2 szobás albérlet kiadó 130000+rezsiért. A lakás üres, de tudom bútorozni is ha szükséges, háztartási gépek vannak. Jelenleg felújítás alatt van, de két héten belül lehet költözni, addigis tudom mutatni az esti órákban. Gyerek nem probléma. Kettő havi kauciót kérek. Ingatlanosok segítségét nem szeretném igénybe venni!!

Kiadó

130.000Ft
Csepelen kiadó lakás augusztus 15 után
2 nap
68 m2
2 Szoba
1 Fürdőszoba

Csepelen a Kiss János altábornagy úton augusztus 15 után lakás kiadó. A lakás teljesen felszerelt, 2+1 szobás, így családok részére is kiadom. Befogadó nyilatkozat szükséges!!!!!!!!!  Közjegyzői szerződés feltétel. Kérem e-mailban jeletkezzenek, mert 10-ig telefonom nem vagyok elérhető.

Kiadó

130.000Ft
Szegeden kiadó albérlet azonnal
2 nap
66 m2

Szegeden 2 szobás lakás azonnal költözhető. Bútorok és gépek vannak, de igény szerint üresen is tudom adni. Van mikró, mosógép, mosogatógép, és kisebb konyhai gépek. Klíma a jövő héten kerül beszerelésre. Maximum 4 fős család részére kényelmes. Kutya, macska nem gond. ingatlanosok ne keressenek!

Kiadó

90.000Ft
2 szobás lakás Kaposváron
2 nap
51 m2

Kaposvár belvárosában 2 szobás lakás felújítva kiadó. Új nyílászárók vannak, frissen van festve, újak a bútorok, erkélyes. Csak igényes pár vagy család részére kiadó. Befogadói szerződés fontos. Közjegyző előtt kötjük a szerződést. Számla képesek vagyunk. Azonnal költözhető. Kis testű, szobatiszta kedvenc  hozható, amennyiben felelősség teljes vagy .

Kiadó

80.000Ft
Székesfehérváron kiadó albérlet
2 nap
52 m2

Székesfehérváron, III. Béla király téren 2 szobás 55 m2-es lakás kiadó. Belváros legszebb részén található az ingatlan, de még is csendes helyen. Jelenleg bútorozva  és gépesített állapotban van, de üresen is megoldható. Üzletek, bank, étterem, posta, játszótér, minden a közelben található. Fizetőképes személyek keressenek. Számlát tudunk adni, legyen Kata, Kft, Bt. Megtekinteni hétvégén lehet. Egy […]

Kiadó

100.000Ft
Dunaújváros belvárosában szép lakás 90.000FT KIADÓ
2 nap
2 m2

Dunaújvárosban, a belvárosi részen 2 szobás lakás kiadó. Kicsi állat és gyerek nem kizáró ok. A lakás bútorozva és gépesítve van teljesen. Augusztus közepén költözhető. Számos bevásárlási lehetőség a közelben van. Liftes ház 1 emeletén van a lakás. CSAK KOMOLY ÉRDEKLŐDŐ KERESSEN, UNATKOZÓKRA NEM VAGYOK KÍVÁNCSI.

Kiadó

51 90.000Ft