Kiadó

XIV. kerület, Gvadányi utca

117873

Ingatlan ID

155.000Ft

Leírás

Sziasztok,

Három fiatal (egyetemista és dolgozó) lány keres szintén lány lakótársat egy 59 nm-es 1+2 hálószobás lakásba (egyéb helyiségek: nappali, konyha, fürdőszoba, toilet külön, gardrobe helyiség, erkély).
A lakás bútorozott (a képeken látható bútorokon kívül fali polcokat, komódokat kapott a lakás), légkondicionált, energiatakarékos háztartási gépekkel valamint biztonsági ajtóval és a hálószobákban kétszemélyes kényelmes mindennapi alvásra alkalmas ágyakkal felszerelve.
A lakás a XIV. kerületben a Gvadányi úton található, zöldövezetben. Nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, nappali és éjszakai buszok a ház előtti parknál állnak meg. Az Örs vezér tere 5 percre található, ahonnan a 2-es metró indul, és a belvárosba kb. 30 perc alatt el lehet jutni.
A környéken mindemellett számos bevásárlási és sportolási lehetőség található.

Lakótársat és egyben szobatársat a kétszemélyes hálószobába keresünk , melynek bérleti díja 55.000,-Ft/fő + rezsi (mely egy főre évszaktól és fogyasztástól függően 15 ezer Ft körül alakul)

Két havi kaució szükséges a bérleti szerződés aláírásakor.

A lányok, -akiket szintén ez az albérlet kovácsolt nagyon jó barátokká – azt remélik, hogy új barátokra is szert tesznek leendő lakótársukban, aki hozzájuk hasonló értékrendet képvisel, (megbízható, rendszerető, csapatjátékos, … sorolhatnám még a pozitív jelzőket, de mindennél többet jelent a kölcsönös szimpátia. Szóval, alig várják, hogy megismerjenek. 🙂

Ha albérletet keresel vagy éppen nem érzed magad jól jelenlegi helyeden, tetszik amit itt olvasol és látsz, szeretnél a belvároshoz közel, de megis zöldövezetben lakni, ahol minden egy karnyújtásnyira van, jelezd érdeklődésedet, ismerd meg a lányokat és kölcsönös szimpátia esetén akár azonnal hozzájuk is költözhetsz.

Cím

  • Ország: Magyarország
  • Megye: Budapest
  • Település: XIV. kerület
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan kód 117873
  • Ár 155.000Ft
  • Ingatlan típusa Szoba
  • Ingatlankínálat típusa Kiadó
  • Kaució 2

Hasonló Ingatlanok